نصب رایگان سایت ساز برای خریداران سرویس میزبانی وب
     حضور زنان ايراني در تمامي عرصه هاي جامعه چنان پر رنگ ديدهمي شود که آنها حتي توانايي انجام دادن سنگين ترين مسئوليت ها را دارند. زناني که پله هاي ترقي را يکي يکي ولي با پشتکار و جديت فراوان پشت سر گذاشته و به بالاترين مراحل پيشرفت در هر سطحي رسيده اند. "آزاده نامداري" نمونه يکي از همين زنان است که توانسته به عنوان مجري برنامه "تازه ها" خود را پررنگ نشان دهد. وي متولد آذر ماه 1363 بوده و اصالتا کرمانشاهي است. او تحصيلات خود را در رشته مديريت صنعتي به پايان رسانده و يک خواهر کوچک تر از خودش به نام "آذين" دارد. مجله آشپزي خانواده سبز در يکي از روزهاي ماه مبارک رمضان ميزبان وي بود که خواندن صحبت هايش خالي از لطف نخواهد بود.

    
    *چه طور شد به اجراي تلويزيوني علاقه مند شديد؟
آزاده نامداري


    نامداري: اين طبيعي است يك سري اتفاقات و مسائل در زندگي انسان به وجود مي‌‌آيد كه پيش‌بيني نشده است، اما گذشته از اين من از كودكي علاقه خاصي به تلويزيون داشتم ولي نه دقيقاً مجري‌گري. بيشتر به كارهاي نمايشي علاقه‌مند بودم و در كنكور تصميم داشتم به دانشگاه هنر بروم و كارگرداني، بازيگري، تئاتر و نمايش بخوانم اما به دلايلي نظرم عوض شد و تصميم گرفتم راهم را عوض كنم؛ ولي از بچگي علاقه خاصي به برگزاري نمايش داشتم. البته با صدا و سيماي كرمانشاه همكاري داشتم، سپس در يك تست شركت كردم و اولين كار رسمي و زنده من با شبكه پنج بود سپس به شبكه يك آمدم و در حال حاضر هم در برنامه تازه‌‌ها مشغول فعاليت هستم.
    
     * آيا با توجه به شغلي كه داريد به آشپزي و خانه‌داري هم مي‌‌رسيد؟
    نامداري: نه، من در حال حاضر مجرد هستم و مسئوليت خاصي در خانه ندارم و اين به من كمك مي‌‌كند ولي اصلا خوب نيست، چون كارهاي خانه به نوبه خود لذت دارد و حتي آرامش خاصي به انسان مي‌‌دهد كه بعضي وقت‌ها در آن شلوغي‌ها و گرفتاري‌ها آرزو مي‌‌كنم كاش الان خانه نشسته بودم و آشپزي مي‌‌كردم، بنابراين خود آشپزخانه و كار در آن مي‌‌تواند باعث آرامش شود و هيچ فرقي هم نمي‌‌كند كه خانم باشي يا آقا و اين خيلي خوب است. مادرم تمامي كارهاي خانه را خودش انجام مي‌‌دهد و هيچ‌گونه مسئوليتي را به من نداده است ولي در مجموع خيلي كار آشپزي را دوست دارم و فكر مي‌‌كنم اگر بخواهم آن را انجام دهم از عهده آن برمي‌آيم.

     * به نظر شما تنوع غذايي چقدر اهميت دارد؟
    نامداري: خيلي، من با وجود آن كه آدم پرخوري نيستم اما بي‌‌نهايت آدم خوش‌خوراكي هستم و فكر مي‌‌كنم اين يك هنر است كه فرد بتواند غذا را خوب بپزد و خوب تزئين كند و سفره‌اش هميشه رنگارنگ باشد. مطمئنا وقتي آدم سر يك سفره با غذاهايي با رنگ‌هاي مختلف و تزئين شده بنشيند غذا بيشتر مورد پسندش واقع خواهد شد.
    
     * چه غذايي را بيشتر از همه دوست داريد؟
    نامداري: من شديداً اهل غذاهاي سنتي هستم و اصلاً غذاهاي امروزي مثل لازانيا و پيتزا را دوست ندارم و به صورت تنوعي از غذاهاي جديد استفاده مي‌‌كنم. خيلي اهل برنج خوردن هستم و غذاي مورد علاقه من خورش فسنجان و مرصع‌پلو است.
    
     * چه غذايي را بهتر از ديگر غذاها درست مي‌‌كنيد؟
    نامداري: من يك غذا در عمرم درست كرده‌ام كه واقعاً هم خوب شد و آن هم ماكاروني بود. البته بايد اين را هم بگويم من درست كردن غذا حتي اگر يك سالاد هم باشد با عشق و علاقه انجام مي‌‌دهم.
    
     * عشق و علاقه به درست كردن غذا چقدر اهميت دارد؟
    نامداري: خيلي؛ دو، سه چيز در آشپزي بسيار مهم است اين‌كه آدم براي كساني آشپزي مي‌‌كند كه آنها را دوست دارد مثلاً خواهر يا دوستي كه به خانه دعوت كرديد و اگر آنها از دست‌ پخت شما خوششان بيايد اين براي شما خوشايند است.
    
     * آيا تا به حال شده غذايي را بسوزانيد؟
    نامداري: يك‌بار خيلي وقت پيش‌ها كه مدرسه مي‌‌رفتم در خانه تنها بودم و خواستم كاري انجام داده باشم. مي‌‌خواستم پلو درست كنم ولي نمي‌‌دانستم كه بايد داخل آن آب بريزم و همين‌طوري برنج را در ديگ ريختم و در آن را گذاشتم، نتيجه كار يك چيز عجيبي شد و كاملاً سوخت.
    
    * شغل شما سخت‌تر است يا خانه‌داري؟
    نامداري: خانه‌داري شغلي است كه بعضي‌ها هم به آن مشغول هستند و هم اين‌كه خارج از خانه كار مي‌‌كنند. من فكر مي‌‌كنم خانه‌داري سخت است چون مديريت خاصي را لازم دارد و كسي كه خانه‌دار است بايد در خانه تنوع ايجاد كند. خوبي خانه‌دار بودن اين‌ است كه خودت مدير تمامي كارهاي خودت هستي و برنامه‌ريزي مي‌‌كني. محيط خانه يك فضاي آرامش‌بخش است ولي شغل ما يك كار تنش‌زا است و اگر راستش را بگويم به نظر من كار ما سخت‌تر است.
    

آزاده نامداري

    * در تهيه غذا چه معيارهايي را در نظر مي‌‌گيريد؟
    نامداري: من به طعم و مزه غذا خيلي اهميت مي‌‌دهم و طبيعتاً سالم بودن غذا، جاافتادن، شل و ول نبودن خيلي برايم مهم است، در ضمن سعي مي‌‌كنم حد تعادل را در غذا رعايت و چربي و نمك آن به اندازه كافي باشد.
    
     * در خانواده‌تان دستپخت چه كسي را بيشتر ترجيح مي‌‌دهيد؟
    نامداري: بايد گفت در واقع هر كسي به دستپخت مادر خودش عادت كرده و تقريباً همه غذاهاي مادرشان را بهترين مي‌‌دانند. من دستپخت مادربزرگم را با آرامش و خيال راحت مي‌‌خورم.
    
     * آيا دوست داريد در آينده به عنوان مربي آشپزي در تلويزيون فعاليت كنيد؟

    نامداري: نه، دوست دارم بيشتر به عنوان تحليل‌گر فوتبال به فعاليت بپردازم تا مربي آشپزي، چون من تخصص خاصي در آشپزي ندارم.

    
    * غذاهايي را كه از طريق ماكروويو تهيه مي‌‌شود ترجيح مي‌‌دهيد يا غذاهاي سنتي را؟

    نامداري: اگر بخواهم بگويم ماكروويو را قبول ندارم بعدها دچار مشكل مي‌‌شوم ولي طبيعتاً غذاهاي جاافتاده مثل فسنجان بايد به صورت سنتي پخته شود اما بايد به اين نكته نيز توجه كرد كه خيلي غذاها را مي‌‌توان با ماكروويو درست كرد و اين باعث مي‌‌شود خانم‌ها به كارهاي ديگر خارج از خانه هم برسند ولي به طور حتم غذاهايي كه به صورت سنتي پخته شود طعم بهتري دارند. در ضمن بايد به اين نكته اشاره كنم كه آشپزي فقط كار خانم‌ها نيست و در زندگي مشترك براي اين‌كه دو نفر بتوانند در كنار هم موفق باشند بايد رعايت حال يكديگر را بكنند و به نظر من همه چيز بستگي به حس و حال آدم‌ها دارد.





موضوعات مرتبط: مصاحبه با بازیگران و هنرمندان

برچسب‌ها: آزاده نامداری

نوشته شده در تاريخ دوشنبه 19 آذر1386 نویسنده : پسر اینترنتی - نظرات: